Telegrafikisht

14/01/2017

ZHDUKJA E PLAZHIT TË PATOKUT

NDUE DEDAJ Në Shqipëri, ani se mjaft e dhimbshme të thuhet, është bërë zakon humbja e mpakja e territoreve, në një mënyrë a në një tjetër. Dikur na i patën përlarë fqinjët me luftëra dhe Fuqitë e Mëdha me konferenca ambasadorësh, përfshi dhe ndonjë dhuratë mbretërore, si Shën Naumi. Tash, tokat tona, o i ka gllabëruar deti, o i kanë shqyer lumenjtë, o i kanë [ Lexo më shumë...]

0 Comments