Telegrafikisht

23/11/2016

A e dini se sa të dëmshme janë pijet energjike?

Shumë prej nesh ndoshta konsumojnë pije energjike, kryesisht Red Bull, por a e dini se çfarë i shkakton realisht trupit tonë një kanaçe nga ky produkt? Me siguri jo, përderisa vazhdoni ta konsumoni. Më poshtë do të gjeni një guidë hap pas hapi në të cilën përshkruhet se çfare ndodh në trupin tuaj 10 minuta, 2 orë dhe madje edhe 12 ditë pas konsumit të një kanaçeje Red [ Lexo më shumë...]

0 Comments