Telegrafikisht

19/11/2016

Skuraj

Fshati SKURAJ është një nga 13 fshatrat e njësisë administrative  Milot në rrethin Kurbin në Qarkun e Lezhës, në veriperëndim të Shqipërisë së Mesme. Skuraj shtrihet në verilindje të Kurbinit në këmbët e malit të Skënderbeut, i cili në këtë fshat ka pikën më të lartë majën e Mëllezës (1123 m). Fshatin e përshkon nga verilindja lumi Mat dhe lumi i Hurdhazës në [ Lexo më shumë...]

1 Comment