Telegrafikisht

10/11/2016

Si të dallojme një vaji ulliri cilësor

Duhet të ndjesh aromën e fortë të ullirit të freskët, një hidhësi interesante në gojë e një djegësi pikante në grykë. Ky është, thënë thjesht, një vaj ulliri Ekstra i Virgjër. Nëse do t’i vinim numra për nga niveli i fortësisë së aromës dhe shijes, aroma e frutit në një vaj të mirë ulliri duhet të jetë 10, hidhësia 5 deri në 6 dhe djegësia 7. ‘Shijen e [ Lexo më shumë...]

0 Comments