Telegrafikisht

01/11/2016

“…Në Kurbin nuk vdes trimnia”

Nga Vlash Prendi  Botuar ne gazeten 55më 27/01/2013 Kënga jonë popullore, duke qenë e lidhur ngushtë me historinë,lavdinë dhe jetën e popullit tonë, ka pasqyruar gjendjen e tij politike, ekonomike dhe patriotike në çdo periudhë të historisë si dhe përpjekjet e tij për liri dhe pavarësi. Dihet se jeta e masave tona popullore në krahinën e Kurbinit gjatë sundimit osman ka qenë [ Lexo më shumë...]

1 Comment