Telegrafikisht

04/10/2016

Vlerat ushqyese dhe kurative të hurmës

Hurmat  rriten në mbarë botën, por 90% të prodhimit të tyre bëhet në Kinë, Japoni dhe Korenë e Jugut. Kohët e fundit hurma  prodhohet me shumicë edhe në Brazil, Itali, Turqi, Zelandën e Re, Australi, Kili etj. Në botë sot vlerësohet që të prodhohen rreth 2 milion ton hurma në vit. Vlerat ushqimore dhe kurative të hurmës Në të gjithë Azinë, veti të ndryshme shëruese i [ Lexo më shumë...]

0 Comments