Telegrafikisht

26/09/2016

Miloti

Qyteti është qendër e komunës( me ndarjen e re territoriale quhet njesi administrative) me të njëjtin emër, e cila ka 13 fshatra dhe konkretisht: Mal-Milot, Fushë – Milot, Shullaz, Malbardhë, Delbnisht, Selitë, Gallatë, Skuraj, Vinjollë, Gërnac, Shkopet, Ferrë – Shkopet dhe Prozhëm. Në organizimin e vjetër administrativ ka patur edhe fshatra të tjerë, të cilët [ Lexo më shumë...]

0 Comments