Telegrafikisht

15/08/2016

” Pija ” që u thotë lamtumirë gurëve në veshka!

Semundjet e veshkave krahas dhe atyre te mushkerive jane nder semundjet me te shpeshta qe prekin njerezit anembane globit. Ne nje studim te kryer ne Amerike ,ekspertët pohojnë se mbi 26 milionë amerikanë vuajnë nga sëmundjet e veshkave dhe çdo 1 në 3 të rritur ka një rritje të rrezikut të zhvillimit të sëmundjes. Ekspertët mjekësorë paralajmërojnë se situata është tejet [ Lexo më shumë...]

0 Comments