Telegrafikisht

13/08/2016

Medaljet e arit nuk janë prej ari! Ja nga se përbëhen dhe vlera e tyre.

Në aspektin financiar medalja e artë nuk është sa ka ndonjë vlerë të madhe. Revista amerikane “Forbes”, ka bërë një hulumtim për vlerën monetare të medaljeve të arta, të argjendta e të bronzta që do të ndahen në Lojërat Olimpike në Rio. Megjithëse asnjëra prej tyre nuk janë vetëm me ari, argjend apo bronz, por ato kanë një vlerë reale, të përcaktuar në treg. [ Lexo më shumë...]

0 Comments