Telegrafikisht

09/08/2016

Një breshkë rreth 400 kg është kapur nga peshkatarët në Lagunën e Patokut

Një breshkë rreth 400 kg është kapur nga peshkatarët në Lagunën e Patokut. Kjo është hera e parë që në rrjetat e peshkatarëve bie një breshkë me të tillë peshë. Biologët dhe studiuesit e fushës shprehen se, një breshkë pak më e vogël është kapur rreth viteve ’60 në këtë zonë, por kurrsesi 400 kg. “Kam 50 vite që bëj kërkime dhe një gjallesë të tillë unë e [ Lexo më shumë...]

0 Comments