Telegrafikisht

20/07/2016

Thana, vlerat e saj ne mjekesine popullore

Kur shohim kete foto menjehere na kujtohet ” RAKIA E THANES ” por thana në saj të përbërësve të saj ka gjetur një përdorim të gjerë në mjekësinë alternative. Për qëllime mjekësore përdoren kokrrat e thanës, gjethet, lëvorja e degëve dhe bërthamat e frutave. Kokrrat e thanës janë të pasura me shumë vlera ushqyese. Ato përmbajnë rreth nëntë për qind sheqer, [ Lexo më shumë...]

0 Comments