Telegrafikisht

05/07/2016

Pren Ndrec Gega, roli i tij ne levizjen per pavarsi te Kurbinit.

Pren Ndrec Gega (Martini) 1870-1941 Lindi ne pranvere te vitit 1870 ne familjen e njohur te Mertijve ne Milot.Kjo familje ose ky fis i madh ishte fisi i pare dhe me i vjeter ne Milot , i cili shfaqi dashamiresine dhe patriotizmin nepermjet djemve te tij me te mire duke dhen kontributin dhe gjakun e tyre per mbrojtjen e atdheut.Preni ishte djali i dyte i Ndrec Geges.Ne moshe shum te vogel ai [ Lexo më shumë...]

2 Comments

Ja ç’ka thene “historiani” turk per Skenderbeun!

Gjergj Kastrioti (Skënderbeu), është Heroi ynë Kombëtar dhe si i tillë mbrohet nga Kushtetuta dhe Kodi Penal i Republikës së Shqiperisë. Kërkojmë shpalljen NON GRATA të pseudohistorianit turk Talha Uğurluel për fyerje të simboleve kombëtare shqiptare. Kërkojmë zbatimin e ligjit penal shqiptar dhe parimin e reciprocitetit mes popujve sanksionuar nga e drejta ndërkombëtare! Ky i [ Lexo më shumë...]

0 Comments