Alarmi i madh, bletët po zhduken nga toka

Gjatë mbledhjes së pjalmit dhe të nektarit, bletët shtëpiake vizitojnë shumë bimë, e falë kësaj përzgjedhjeje të tyre luajnë një rol të madh në procesin riprodhues të bimëve, duke çuar pjalmin nga njëra lule në tjetrën. Bletët janë shumë të çmuara dhe të pazëvendësueshme që jeta bimore të vazhdojë. “Nëse bleta zhduket nga sipërfaqja eVazhdoni leximin “Alarmi i madh, bletët po zhduken nga toka”