Telegrafikisht

22/04/2016

Kerkohet ura, vazhdojne te mbeten te izoluar disa familje ne Shkopet.

Fëmijët e disa familjeve ne fshatit Shkopet në Kurbin rrezikojnë jetën çdo ditë në përpjekje për të shkuar në shkollë. Ata janë të detyruar të kalojnë në forma primitive lumin e rrëmbyeshëm, për shkak se mungon ura. Ky problem eshte raportuar disa here ne shume media lokale dhe kombetare por deri tani asnje reagim nga institucionet pergjegjese. Për të kaluar nga njëri kah [ Lexo më shumë...]

0 Comments