Telegrafikisht

19/03/2016

Papa shqiptar Klementi XI

Postuar fillimisht tek kurbini.info:
Papa Klementi XI, Gjon Françesk Albani u lind në Urbino (Itali) me 23 korrik 1649. Me 9 tetor 1700 fillon detyrën e Papës. Papa Klementi XI – Albani vdiq me 19 mars 1721 mbasi e udhëhoqi kishën katolike për 21 vjet rrjesht dhe rreshtohet i katërti për nga vitet [ Lexo më shumë...]

0 Comments