Dom Shtjefën Kurti, martiri që nuk u gjunjëzua prej komunizmit

 Nga VLASH PRENDI   Një ditë pranverë të vitit 1925, pas përfundimit të studimeve në Universitetin Teologjik të Romës, prifti patriot dhe atdhetar Don Shtjefën Kurti do të trokiste në kishën e vjetër të fshatit Novosel të Kosovës. Në moshën 28-vjeçare do të niste misionin shpirtëror të meshtarit dhe misionin fisnik të atdhetarit. Jeta eVazhdoni leximin “Dom Shtjefën Kurti, martiri që nuk u gjunjëzua prej komunizmit”