Telegrafikisht

07/03/2016

Dita Ndërkombëtare e Gruas.

Dita Ndërkombëtare e Gruas. 8 mars – Viti 1910 përkujtohet si viti kur u kremtua për herë të parë dita e 8 Marsit, sot e njohur si Dita Ndërkombëtare e Gruas. Ishin të paktën 100 gra, përfaqësuese të një sërë vendesh europiane dhe të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, të mbledhura në Kopenhagen të Danimarkës nën kryesinë e Klara Cetkinit, që vendosen që çdo vit [ Lexo më shumë...]

0 Comments