Telegrafikisht

01/02/2016

Halil dhe Dhurata Aliaj – gjall a dek nusen t’ma bini.

Teksti:Lek Gega, Kompozitor: Kadri Lika. Gjalle a dek nusen tma bini ! Pesedhjete krushq ti or mik ti due, Te tan n’arme te jene hazrue. Pesedhjete krushq kam me ti que, Veç nje bese t’ma mbaje Kurbini, Gjalle a vdek nusen t’ma bini! Krushq e nuse kur kane dale, Ka nise kangen nje kengetar, O ju malet e Shqiperise, Bese si zihet osmanllise, Kur na djeg dhe robt e shpise. Fjalet e [ Lexo më shumë...]

0 Comments