Kurbini ( dokumentar )

KURBINI: Nje prodhim i televizionit publik shqiptar. Skenari dhe realizimi: Ndue Ukcamaj, Mark Lala, Ilir Buçpapaj. Lexoi tekstin: Shpresa Ukcamaj. Emrin Kurbin në dokumentacionin historik na del më 1457 Curbino, 1467 Kurbin, 1570 Curbin, 1583 Kurbin, 1634 Curbin, 1638 Corbin,1641 Curbin, 1644 Corbin, 1650 Corbino, 1672 Curbin, 1673 Corbin dhe po ashtu edhe më 1702Vazhdoni leximin “Kurbini ( dokumentar )”